STORITVE

PREVOZ PO CELI EVROPI

Vaš tovor varno, hitro in zanesljivo pripeljemo na cilj. Naši tovornjaki se vozijo po celotni Evropi, zato smo prepričani, da je tudi vaša destinacija na naši poti.

PREVOZ ZA VSE PRILOŽNOSTI

Transport Soršak vam nudi različne vrste transporta, ne glede na to, ali potrebujete transport s hladilniki, transport s ponjavo ali pa morda cisterno, je Transport Soršak prava izbira.

100% GARANCIJA

V podjetju Transport Soršak d.o.o. stojimo za svojim delom in vam nudimo 100% garancijo, da bo delo opravljeno tako kot mora biti - natančno, zanesljivo in hitro.

cisterna (1)-min (1)

PREVOZ S CISTERNAMI

Transport Soršak nudi tudi prevoz s cisternami. Nudimo redne in občasne prevoze. Pripravljeni smo na dolgotrajna sodelovanja ter nudimo 100% garancijo na vaše zadovoljstvo.

2

PREVOZ S HLADILNIKI

Specializirani smo predvsem za posebne prevoze, ki zahtevajo transport s hladilniki. Za manjše in večje pošiljke smo pravi naslov. Nudimo transport za izdelke in snovi, ki morajo potovati na izbrani temperaturi, da se izdelek ne pokvari oz. dlje zdrži.

205a5787-4cd0-4c4e-b82f-9324bb2823fe

PREVOZ S PONJAVAMI

Eden izmed najbolj pogostih transportov s tovornjaki - prevoz s ponjavami. V kolikor imate potrebo po transportu le nekaj palet ali pa morda večjo pošiljko, ki zahteva profesionalno pomoč nas lahko kontaktirate in ste brez skrbi, da delo opravimo za vas vrhunsko.

IMATE ZA NAS VPRAŠANJA?

HITER IN ZANESLJIV TRANSPORT

Na voljo smo za dolgotrajna in kratkotrajna sodelovanja. Kontaktirajte nas in sestavili vam bomo najboljšo ponudbo po vaši meri.